Forum durchsuchen
MMO-spy.de MMO NEWS Forum » Allgemeine Foren » Off Topic
Wo installierst du Apps und Spiele?
1  

Autor Beitrag

Inkognito_02 Inkognito_02 ist Offline
Grinder
Aktivitätsstatus: 3%
Wo installierst du Apps und Spiele?
Ich nutze diese Plattform schon seit einer Weile und bin absolut zufrieden mit der Auswahl an Anwendungen. Es ist besonders hilfreich, dass alle Beschreibungen auf Deutsch sind, was die Entscheidung für die richtige App erleichtert. Wer eine verlässliche Quelle sucht, sollte [URL=mmo-spy.de://captain-droidPresseportal mmo-spy.de://news8mmo-spy.de//de/]mmo-spy.de://captain-droidPresseportal mmo-spy.de://news8mmo-spy.de//de/[/URL] besuchen, um Top-Inhalte für sein Smartphone zu finden.
Persönliche Nachricht senden Beiträge suchen Zur Freundesliste hinzufügen

Mistika24 Mistika24 ist Offline
Starter
Aktivitätsstatus: 1%
Siemanko! Dzisiaj chciałbym napisać kilka słów dla osób, które dopiero zaczynają swoją przygodę i panicznie boją się wszystkiego, co wiąże się z injizierbare Steroide. Strach przed igłą jest całkowicie naturalny, sam przez to przechodziłem i pamiętam, jak trzęsły mi się ręce podczas pierwszego strzału w udo. Najważniejsza zasada to absolutna sterylność: mycie rąk, dezynfekcja miejsca wkłucia alkoholem, używanie osobnej igły do pobierania soku z flakonu i osobnej (cieńszej) do samej iniekcji. Najbezpieczniejsze miejsca na start to górny zewnętrzny kwadrant pośladka lub boczna część uda, ponieważ tam ryzyko trafienia w dużą naczynię krwionośną czy nerw kulszowy jest najmniejsze. Co do samych środków, to podstawą jest posiadanie pewnego źródła, żeby nie wbijać w siebie jakiegoś technicznego syfu. Ja zamawiam wszystko bezpiecznie i dyskretnie przez internet na stronie 7 i nigdy nie miałem problemów ani z przesyłką, ani z działaniem preparatów. Pamiętajcie też o aspiracji, czyli lekkim odciągnięciu tłoczka po wkłuciu, aby upewnić się, że nie jesteście w żywicy. Jeśli macie jakieś pytania o dobór grubości igieł (ja polecam 0.6 lub 0.7mm do iniekcji), chętnie pomogę w komentarzach!
Persönliche Nachricht senden Beiträge suchen Zur Freundesliste hinzufügen
1  
Zurzeit aktive Benutzer (0 Registrierte, 0 Gäste)